Osterberg Ice Cream A/S
For: Is
Cathrine Østerberg, der er uddannet inden for fagområderne fødevarevidenskab og Gastronomi & Sundhed, har siden sin barmdom været optaget af isfremstilling, og i 2014 etablerede hun så egen virksomhed inden for isfremstilling.
Udover de traditionelt kendte is-typer, har hun med stor fantasi ved brug af utraditionelle frugter skabt usædvanlige og forførende smagsoplevelser uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farver og aromaer. Til de mere traditionel kendte is fremstiller de selv smagsingredienserne såsom: ristede nødder, chokoladesauce, karamelsauce m.fl., som indgår i rigelige mængder i den færdige is og derigennem tilfører isen autentisk smag og kvalitet.
Intet bliver overladt til tilfældighederne, og opfindsomheden er stor når det gælder nye smagsretninger, bl.a. arbejdes der med tamarind, jackfruit, paan, mangostan, granatæble, agurk og durian. Også isens konsistens lægges der stor vægt på , bl.a. ved at justere det indbyrdes forhold mellem sukker, fedtstoffer og proteiner.
Cathrine Østerberg
Osterberg Ice Cream A/S
Rosenvængets Allé 7 C
2100 København Ø
Tlf.: 61 42 32 89
Mobil: 25 30 11 40
Mail: cathrine@osterberg.dk
www.osterberg-ice.dk