Medlemmer

Akademiet har i 2024 46 medlemmer, herunder 4 æresmedlemmer. Nye medlemmer vælges på akademiets årlige generalforsamling.

Præsidiet:

Ole G. Mouritsen (Præsident), professor emer., dr. scient., forfatter

Kirsten Rohde Jensen (Vicepræsident), æble- og biavler og cand.jur.

Caroline Nyvang (Kasserer) ph.d., forsker

Kirsten Skovsby (Sekretær), økonoma, køkkenschef

Medlemmer:

Christian Andersen, journalist, kommunikationskonsulent, forfatter

Jacob Andersen, journalist, forfatter

Martin Marchman Andersen, filosof, ph.d.

Else-Marie Boyhus (æresmedlem), madhistoriker, forfatter

Rasmus Bredahl, kok, foredragsholder og selvstændig gastronomisk konsulent

Louise Beck Brønnum, cand. scient., produktudvikler, forfatter, videnskabelig assistent

Bettina Buhl, museumsinspektør, cand. mag.

Helle Brønnum Carlsen, mag art., madskribent

Katja Seerup Clausen, cand.scient., Chief Operations Officer, Alchemist

Johan K. Dal, kursus- og projektchef, cand .scient.techn.

Nikolaj Danielsen, scenograf

Jens Eiken, brygmester

Anna Marie Fisker, universitetslektor, AUC

Jens Folke, cand. scient., fil. dr., freelance skribent, foredragsholder og kursusholder

Bo Frederiksen, kok, underviser, formidler og rådgiver

Michael Bom Frøst, universitetslektor, phd

Christian Grønlykke, gastronomisk virksomhedsskaber, vinkender

Annette Hoff, seniorforsker, dr. phil.

Jan Krag Jacobsen (æresmedlem), civ. ing., universitetslektor (RUC)

Asmus Gamdrup Jensen, cand. mag., forfatter, madhistoriker

René Langdahl Jørgensen, cand. mag., projektkoordinator, vinskribent

Bodil Møller Knudsen, arkivar, forfatter

Susanne Knøchel, professor

Jens Kondrup, professor emer., dr. med., tidl. overlæge

Jonatan Leer, ph.d., docent

Claus Meyer (æresmedlem) cand. merc. int., gastronomisk iværksætter, forfatter

Jacob Mollerup, redaktør, lex.dk

Holger de Neergaard (æresmedlem), ingeniør, direktør

Rune Roepstorff Nissen, cand.mag., tømrer, direktør og virksomhedsindehaver

Susanne Højlund Pedersen, PhD, lektor, antropolog

Ole Poulsen, kok, lærer

Adam Price, forfatter, tv-vært, anmelder, gastronomisk skribent

James Price, kapelmester, komponist, tv-vært, gastronomisk skribent

Mariann Præstegaard

Karl-Otto Schmidt, faglærer, forfatter

Leif Skibsted, professor, lic.pharm.

Mathias Skovmand-Larsen, cand. scient., adjunkt, vinavler, eddikebrygmester

Lise Lykke Steffensen, agronom

Nicolas Symes, advokat

Karsten Tanggaard, cand. phil., forfatter, underviser og konsulent 

Claus Tingstrøm, adm. direktør

Tenna Doktor Olsen Tvedebrink, ph.d., adjunkt