Akademiet har i 2022 43 medlemmer, herunder 4 æresmedlemmer. Nye medlemmer vælges på akademiets generalforsamling.
Præsidiet:
Ole G. Mouritsen (Præsident) professor, dr. scient., forfatter, centerleder Smag for Livet
Hilde Bundgaard (Kasserer) cand. jur., administrationschef
Kirsten Skovsby (Sekretær) økonoma, køkkenschef
Kirsten Rohde Jensen (Vicepræsident), æble- og biavler, mjødproducent og cand.jur.
Medlemmer:
Jacob Andersen, journalist, forfatter
Martin Marchman Andersen, filosof, ph.d.
Else-Marie Boyhus (æresmedlem), madhistoriker, forfatter
Rasmus Bredahl, kok, foredragsholder og selvstændig gastronomisk konsulent
Louise Beck Brønnum, cand. scient., produktudvikler, forfatter, videnskabelig assistent
Helle Brønnum Carlsen, mag art., madskribent
Katja Seerup Clausen, director of public relations, Alchemist
Nikolaj Danielsen, scenograf
Jens Eiken, brygmester
Anna Marie Fisker, universitetslektor, AUC
Jens Folke, cand. scient., fil. dr., freelance skribent, foredragsholder og kursusholder
Michael Bom Frøst, universitetslektor, phd
Christian Grønlykke, gastronomisk virksomhedsskaber, vinkender
Annette Hoff, seniorforsker, dr. phil.
Jan Krag Jacobsen (æresmedlem), civ. ing., universitetslektor (RUC)
René Langdahl Jørgensen, cand. mag., projektkoordinator, vinskribent
Jens Kofod, antropolog, ph.d.
Jens Kondrup, dr. med., professor
Claus Meyer (æresmedlem) cand. merc. int., gastronomisk iværksætter, forfatter
Bodil Møller Knudsen, arkivar, forfatter
Susanne Knøchel, professor
Mathias Skovmand-Larsen, cand. scient., adjunkt, vinavler, eddikebrygmester
Jonatan Leer, ph.d., docent
Jacob Mollerup, redaktør, lex.dk
Søren Mørch, mag. art., historiker, forfatter
Holger de Neergaard (æresmedlem), ingeniør, direktør
Rune Roepstorff Nissen, cand.mag., tømrer, direktør og virksomhedsindehaver
Caroline Nyvang, ph.d., forsker
Ole Poulsen, kok, lærer
Adam Price, forfatter, tv-vært, anmelder, gastronomisk skribent
James Price, kapelmester, komponist, tv-vært, gastronomisk skribent
Karl-Otto Schmidt, faglærer, forfatter
Leif Skibsted, professor, lic.pharm.
Lars Sonne-Hansen, forstander, ernærings- og husholdningsøkonom
Lise Lykke Steffensen, agronom
Nicolas Symes, advokat
Jan-Öjvind Swahn, professor, Universitetet i Lund, Sverige (korresponderende medlem)
Claus Tingstrøm, adm. direktør
Tenna Doktor Olsen Tvedebrink, ph.d., adjunkt