Akademiet har i 2023 46 medlemmer, herunder 4 æresmedlemmer. Nye medlemmer vælges på akademiets årlige generalforsamling.
Præsidiet:
Ole G. Mouritsen (Præsident) professor emer., dr. scient., forfatter
Hilde Bundgaard (Kasserer) cand. jur., administrationschef
Kirsten Skovsby (Sekretær) økonoma, køkkenschef
Kirsten Rohde Jensen (Vicepræsident), æble- og biavler og cand.jur.
Medlemmer:
Jacob Andersen, journalist, forfatter
Martin Marchman Andersen, filosof, ph.d.
Gry Bondebjerg, udviklingsdirektør
Else-Marie Boyhus (æresmedlem), madhistoriker, forfatter
Rasmus Bredahl, kok, foredragsholder og selvstændig gastronomisk konsulent
Louise Beck Brønnum, cand. scient., produktudvikler, forfatter, videnskabelig assistent
Helle Brønnum Carlsen, mag art., madskribent
Katja Seerup Clausen, cand.scient., Chief Operations Officer, Alchemist
Nikolaj Danielsen, scenograf
Jens Eiken, brygmester
Anna Marie Fisker, universitetslektor, AUC
Jens Folke, cand. scient., fil. dr., freelance skribent, foredragsholder og kursusholder
Bo Frederiksen, kok, underviser, formidler og rådgiver
Michael Bom Frøst, universitetslektor, phd
Christian Grønlykke, gastronomisk virksomhedsskaber, vinkender
Annette Hoff, seniorforsker, dr. phil.
Jan Krag Jacobsen (æresmedlem), civ. ing., universitetslektor (RUC)
Asmus Gamdrup Jensen, cand. mag., forfatter, madhistoriker
René Langdahl Jørgensen, cand. mag., projektkoordinator, vinskribent
Jens Kondrup, dr. med., professor
Claus Meyer (æresmedlem) cand. merc. int., gastronomisk iværksætter, forfatter
Bodil Møller Knudsen, arkivar, forfatter
Susanne Knøchel, professor
Mathias Skovmand-Larsen, cand. scient., adjunkt, vinavler, eddikebrygmester
Jonatan Leer, ph.d., docent
Jacob Mollerup, redaktør, lex.dk
Søren Mørch, mag. art., historiker, forfatter
Holger de Neergaard (æresmedlem), ingeniør, direktør
Rune Roepstorff Nissen, cand.mag., tømrer, direktør og virksomhedsindehaver
Caroline Nyvang, ph.d., forsker
Susanne Højlund Pedersen, PhD, lektor, antropolog
Ole Poulsen, kok, lærer
Adam Price, forfatter, tv-vært, anmelder, gastronomisk skribent
James Price, kapelmester, komponist, tv-vært, gastronomisk skribent
Mariann Præstegaard
Karl-Otto Schmidt, faglærer, forfatter
Leif Skibsted, professor, lic.pharm.
Lise Lykke Steffensen, agronom
Nicolas Symes, advokat
Karsten Tanggaard, cand. phil., forfatter, underviser og konsulent
Claus Tingstrøm, adm. direktør
Tenna Doktor Olsen Tvedebrink, ph.d., adjunkt