Claus Juel-Jensen

Netto A/S

Diplom modtaget: 
2013

For Gourmet Kyllinger

Frilandskyllingerne er opdrættet i Sydfrankrig efter franske metoder, og de har den franske Label Rouge-certificering, som sikrer høj kvalitet. Der er tale om en langsomt voksende race, hvilket tillader, at knogler, muskler og organer udvikles harmonisk og uden skader på dyret, samtidig med at kødkvaliteten fremstår harmonisk og smagsfyldt. Dyrene går i dagtimerne udendørs i indhegnede områder af nåleskov, hvilket sikrer dem levevilkår i overensstemmelse med deres instinkt for at søge skygge og underskov, hvor de kan skrabe efter føde. Dyrene fodres med 75 % korn og majs for resten. Desuden sælges de ferske, og de kan købes i hele landet til en rimelig pris, hvilket bidrager til, at første klasses fødevarer bliver tilgængelige for hele befolkningen. 

Adm. direktør Claus Juel-Jensen
Netto A/S
Nettos hovedkontor:
Mimersvej 1
4600 Køge
Mobil: 61 62 18 18
Mail: cjj@netto.dk
http://www.løgismoseudvalgt.dk/gourmet-kylling-1